top of page
Banner.tjenester.fillm3.jpg

Alt du trenger innen foto

Bryllup

Gode reklamer skaper en langsiktig effekt og bidrar til å bygge bedriftens brand og image. 

En slik film gjennspeiler ofte direkte bedriftens verdier og målsettinger.

Interiør

La oss hjelpe deg å nå ut til akkurat de menneskene du ønsker i din bedrift. Vi hjelper deg med å finne dine konkurransefortinn og å vise de på best måte gjennom en kampanje.

Event

Best for konferanser, konserter og andre arrangementer. En god oppsummering av begivenheten din som minner deltakerne på hva de opplevde og fungerer som en varig påminnelse om begivenheten.

Portrett

Promovider er ofte designet for en kortsiktig effekt som bygger hype og interesse rundt et spesifikt produkt, tjeneste eller happening. 
 

Produkt

Et effektivt verktøy innen visuell merkevarebygging for bedrifter som ønsker å ta en posisjon i markedet eller styrke relasjonsbyggingen sin med kunden.

Drone

Kinoreklame gir deg muligheten til å treffe publikum i riktig modus. Her unngår du i mindre grad å konkurrere med oppmerksomhetstiden som du må på sosiale medier.

What Our Clients Say

grethe.Jpg

Grethe Aspehaug Loe

Daglig leder, Nevotex

Vi i Nevotex er kjempefornøyd med produktfilmene Memoria har laget for oss. Det har vært en fryd å samarbeide med denne dyktige gjengen, prosessen var veldig effektiv og resultatet ble kjempebra! Tusen takk for veldig godt levert jobb, vi ser frem til flere gode samarbeidsprosjekt i fremtiden!
bottom of page